Meso therapie  (Fillers)

Speciaal voor de mesogun hebben wij een mesotherapie ontwikkeld waarmee rimpels echt kunnen worden opgevuld met cross-linked hyaluronzuur(filler). In één behandeling heeft u een spectaculair resultaat, zonder blauwe plekken en nagenoeg zonder zwelling of roodheid.

 

 


 new  Skinbooster

Skinbooster is een heerlijke nieuwe behandeling speciaal voor uw huid,

  • om de huid weer te laten stralen,
  • zichtbaar te verjongen,
  • langdurige hydratatie te geveb
  • Verminderen van opervlakkige rimpels.

Daarnaast wordt met deze behandeling de elasticiteit van de huid herstelt en krijgt uw huid een verfijnde structuur. 

Wij geven garantie op resultaat bij een skinbooster kuur.

Skinboosters maken gebruik van de wetenschappelijke bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur wat is ge-crosslinked.   Hierdoor is de werking vele malen langer dan bij de non-crosslinked skinboosters.

 

De behandeling

Met behulp van een klein naaldje wordt een kleine hoeveelheid geïnjecteerd. U kunt zelf beslissen of u de behandeling met of zonderverdoving wilt ondergaan.

Bij een Skinbooster wordt de huid van binnenuit verzorgd. Voor het beste resultaat adviseren onze specialisten te starten met drie behandelingen, dit noemen wij de skinbooster kuur.

Wanneer u kiest voor een kuur adviseren wij:
– Eerste kuur
– Tweede kuur (precies een week later dan de eerste kuur)
– Derde kuur (twee weken later dan de tweede kuur)
Ook kunt ervoor kiezen om per maand de kuur te nemen, 1x per maand, echter zal het behalen van het resultaat wat langer duren maar wel hetzelfde zijn.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft om het gewenste effect te bereiken is afhankelijk van uw huid, deze zal de specialist met u bespreken.
Net zoals filler behandelingen dient u de skinbooster behandelingen ook op te bouwen voor het beste resultaat.

Voor wie zijn de behandelingen met de Skinbooster geschikt?

De Skinbooster is een veelzijdig product, dat geschikt is voor zowel vrouwen als mannen met verschillende huidtypes. Een skinbooster behandeling kan zowel voor mensen met een jongere als een wat verouderde huid heel effectief zijn. Indien u uw huidstructuur wilt verbeteren bij een beschadigde huid door de zon of acne littekens is een skinbooster behandeling heel geschikt.

Skinboosters te behandelende gebieden

De te behandelende gebieden zijn voornamelijk het gezicht, lippen, handen, hals en decolleté.

Voor de behandeling

U dient eerst een gezondheidsverklaring formulier in te vullen.

Naar aanleiding van de gezondheidsverklaring, bekijkt de specialist of de behandeling mag worden ondergaan. Tevens kunt u kiezen voor een intake gesprek, dit duurt 15 minuten. Samen met de specialist bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden. We geven u een voorbeeld van de te verwachten resultaten en vertellen u over de eventuele risico’s. You're beauty full behoudt het recht voor om u niet te behandelen als er sprake zou kunnen zijn van complicaties.

Na de behandeling

Een skinbooster heeft een langdurig effect van ongeveer 12 maanden. Om het best mogelijke resultaat te bereiken raden wij altijd aan de eerste week na behandeling zonnestraling te vermijden. Daarnaast wordt een bezoek aan een sauna of zonnebank in de eerste week afgeraden.

Mocht u toch graag een bruin tintje willen,  raden we een goede natuurlijke selftannings product aan.